Tot 24 uur kosteloos annuleren​

Op-en afbouw springkussen​

Altijd voordelig geprijst

Springkussen huren

Bent u op zoek naar dat extra element dat uw kinderfeest of evenement onvergetelijk maakt? Wij als sprinkussen verhuurder zijn actief in en omstreken om jullie feest een succes te maken.

Bij KV Springkussens uit Opmeer bieden wij een uitgebreide selectie aan springkussens en luchtkussens die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of u nu een verjaardag, schoolfeest, of buurtfeest organiseert, onze springkussens brengen gegarandeerd plezier en opwinding. Uiteraard bezorgen wij al onze springkussens in en omstreken.

Voordelen van het huren van een springkussen

Voordelen van het huren van een springkussen:

Onvergetelijk plezier en entertainment

Het huren van een springkussen zorgt voor urenlang amusement voor kinderen. Met verschillende thema’s en formaten passen onze springkussens bij elk evenement en bieden ze eindeloos plezier voor alle leeftijden.

Veiligheid en gemak

Onze springkussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan alle veiligheidsnormen. KV Springkussens zorgt voor een veilige installatie en demontage, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de kinderen.

Gezonde activiteit

Springen op een springkussen is niet alleen leuk, maar ook een gezonde activiteit. Het stimuleert fysieke activiteit en helpt kinderen om energie op een positieve manier te verbruiken. Onze klanten uit  kunnen dit bevestigen! Onze springkussens zorgen voor een sportieve onvergetelijke dag voor jong en oud.

Aantrekkelijk voor alle leeftijden

Niet alleen jonge kinderen genieten van springkussens, ook oudere kinderen en zelfs volwassenen kunnen de verleiding van een leuke sprong niet weerstaan. Onze selectie omvat ook grotere luchtkussens en stormbanen die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen.

Betaalbaarheid

Het huren van een springkussen bij KV Springkussens is een kosteneffectieve manier om entertainment te bieden. Het bespaart u de kosten van de aanschaf van een springkussen en de noodzakelijke onderhoudskosten. Wij rekenen supernette tarieven om jouw springkussen in  te bezorgen.

Springkussens voor Kinderfeestjes

Onze springkussens zijn een hit op elk kinderfeest. Kies uit een breed scala aan thema’s die passen bij de interesses en de leeftijd van de kinderen. Of het nu gaat om prinsessenkastelen of piratenscheepjes, wij hebben het allemaal.

sprinkussen huren

php

per dag € 195

php

per dag € 60

php

per dag € 90

php

per dag € 70

php

per dag € 75

php

per dag € 80

Luchtkussens voor speciale evenementen

Onze luchtkussens kunnen aangepast worden voor grotere evenementen zoals bedrijfsfeesten en lokale festivals. Ze bieden entertainment op grote schaal en zijn een geweldige trekpleister. Waarom Kiezen voor KV Springkussens? Bij KV Springkussens begrijpen we het belang van een betrouwbare service. Onze toewijding aan klanttevredenheid en veiligheid maakt ons de ideale keuze voor uw volgende evenement. We bieden niet alleen een breed assortiment aan springkussens, maar ook een professionele service waarop u kunt vertrouwen.

Professionele levering en installatie

Ons team van experts zorgt voor de levering, installatie en na afloop de demontage van het springkussen, zodat u zich kunt concentreren op het plezier van uw gasten.

0
    0
    Overzicht
    Your cart is emptyReturn to Shop