Tot 24 uur kosteloos annuleren​

Op-en afbouw springkussen​

Altijd voordelig geprijst

Veel gestelde vragen

Al onze springkussens zijn gecertificeerd conform de Nederlandse wetgeving hieromtrent, EN71 (Europese norm voor speelgoedveiligheid) en CE-markering. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het toezicht op het gebruik van het springkussen. Dit dient altijd te gebeuren door een persoon ouder dan 18 jaar. Het regelement dient altijd opgevolgd te worden.

Alles om het feest compleet te maken, Wij zorgen dat wanneer het springkussen geleverd wordt deze veilig neergezet kan worden incl blower en verankering.

Het antwoord is eenvoudig: Nee !! U heeft vertrouwen in ons en wij hebben vertrouwen in U!  

JA, U kunt kosteloos het springkussen annuleren bij vervelende omstandigheden en slecht weer. Niemand wil springen bij slecht weer, Wel kunnen de kussen tegen regen dus kijk altijd hoe erg de bui zal zijn.

Wij leveren onze springkussens schoon en gebruiksklaar af! Bij normaal gebruik hoeft u het gehuurde niet zelf te reinigen, dit maakt onderdeel uit van onze service.

Helaas komt het wel eens voor dat wij de springkussens en/of attracties in erbarmelijke staat retour krijgen. Wij vragen u altijd even het springkussen te controleren op vuil en viezigheid voordat deze wordt opgevouwen.

Een normale blower van een springkussen verbruikt ongeveer 1100 Watt en een zwaarder model 1500 Watt, je kan zo’n blower altijd op een

gewoon stopcontact aansluiten (220-230 Volt). Let wel op:

Je kan geen 10 springkussens tegelijk aanzetten op een stroomgroep. Op een normale stroomgroep van 16 Ampere kan je

maximaal 3600 Watt aansluiten. De meeste springkussens hebben aan 1 blower voldoende.

0
    0
    Overzicht
    Your cart is emptyReturn to Shop